Посетете ни
гр. София
Обадете ни се:
+359878884483
Пишете ни
contact@physioarthrobg.com
Работно време
Всеки ден

Някои от нежеланите ефекти вследствие на интензивните тренировки са неизменно мускулните болки, а понякога може да се стигне и до травми и наранявания. Всеки човек, който участва в някаква форма на редовна физическа активност, вероятно е изпитал това в даден момент. Почивката обикновено води до облекчаване на симптомите, но често хората, които спортуват интензивно неглижират оплакванията си и се научават да живеят с тях.

HIPERICE HYPERVOLT PLUS създава перкусионно вибриращо въздействие върху мускулите, с голяма скорост (40 удара в секунда), което намалява повишения им тонус. Дълбокото мускулно третиране води до намаляване на болката и дискомфорта. Чувството е приятно, не е болезнено и не наранява меките тъкани.

Вибромасажорът използва уникална комбинация от честота и амплитуда, която не позволява на ноцицепторите (рецепторите за болка) да се активират и по този начин потиска способността им да предават усета за болка до мозъчната кора. Така се улеснява използването на уреда за продължителни периоди от време.

В зависимост от зададените параметри, Hypervolt се прилага успешно при сраствания на съединителната тъкан (вследствие от цикатрикс) или при хипотрофия на мускулите, поради увреда на периферните нерви.

Ползите на HYPERICE HYPERVOLT PLUS са:

  • По-бързо подготвя мускулатурата за физически натоварвания
  • Ускорява процеса на възстановяване след тренировка
  • Увеличава локално кръвообращението на обработваните зони
  • Намалява риска от спортни травми и наранявания
  • Подпомага разнасянето на млечна киселина в мускулите